O șoferiță a luat pe capotă un pieton și a intrat cu mașina într-o florărie – VIDEO

Autor: ProMotor 16 feb. 2021 Știri auto

Un accident de circulație neobișnuit, cu trei victime, s-a produs marți, 16 februarie, în jurul orei 13:00, în Alba Iulia. Un autoturism a intat în plin într-o florărie după ce a spart geamul de la intrate.

Din primele informații, se pare că o femeie a fost luată pe capotă de o mașină, care a intrat cu ea într-o florărie. La volan se afla o altă femeie. Accidentul s-a produs pe strada Toporașilor, în apropierea Pieței Cetate, unde există câteva magazine unde se vând flori.

O șoferiță a luat pe capotă o altă femeie și a intrat cu ea într-o florărie, prin geam

”Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pentru acordare primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs în mun. Alba Iulia, str. Toporașilor. În accident au fost implicate două autoturisme cu cinci pasageri, rezultând trei victime dintre care: o femeie încarcerată, conștientă; doi copii pasageri cu atac de panică. Forțe alocate: o autospecială ASAS, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ. Victima a fost descarcerată și predată echipajului medical” au transmis reprezentanții ISU Alba.

VIDEO

Un accident asemănător s-a petrecut anul trecut, în Piatra Neamț

Un groaznic accident de circulație s-a petrecut în septembrie anul trecut, în municipiul Piatra Neamț, după ce o șoferiță imprudentă a ajuns cu mașina pe trotuar, surprinzând un tânăr care scotea bani de la un bancomat.

La scenele de groază au asistat neputincioși câțiva trecători, dar și alte câteva persoane, care stăteau la coadă pentru a extrage numerar de la aparatul bancar. Marele lor noroc a fost că respectau distanțarea socială, altfel nedoritul accident se putea solda cu mai mulți răniți. Până să-l accidenteze pe tânărul de 19 ani, șoferița, de 22 de ani, a acroșat autoturismul unui taximetrist. Șoferiță aflată la volanul BMW-ului ar fi încurcat frâna cu accelerația.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU Alba



Comentarii
Inchide