O șoferiță a parcat atât de prost încât s-a ales cu un cărucior legat de ușa mașinii

Autor: ProMotor 29 apr. 2022 Știri auto
O șoferiță a parcat atât de prost încât s-a ales cu un cărucior legat de ușa mașinii

O șoferiță a divizat opinia publică din online cu imaginile pe care le-a postat pe o rețea de socializare. Femeia a avut un șoc după ce s-a întors la mașina lăsată în parcare. De ușa autoturismului era legat un cărucior de cumpărături.

Femeia, frustrată, a distribuit o fotografie pe un grup de Facebook, dar nu a primit exact răspunsul pe care îl aștepta, deoarece unii utilizatori au spus că o merita pentru că a parcat cum nu trebuie.

Incidentul bizar s-a petrecut într-o parcare din orașul Victoria, Australia. Femeia s-a întors la autovehiculul ei, de ușa căruia a găsit legat un cărucior de cumpărături.

Distribuind imaginea pe Internet, ea a scris: ”Dacă cineva a văzut persoana care, în parcarea Safeway din Ararat, a legat cu cablul un cărucior de mașina mea, trimiteți-mi detalii.”

Dar, în timp ce unii utilizatori de pe Facebook au găsit situația amuzantă, mulți s-au grăbit să dea vina pe ea pentru că a parcat prost, scrie Carsoncd.com.

Cel mai probabil, mașina a ocupat două locuri de parcare, iar un alt șofer care a sesizat situația a vrut să-i dea o lecție femeii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carsoncd.com



Comentarii
Inchide