O şoferiţă beată din Rusia loveşte 17 maşini în timp ce vorbeşte la telefon. VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2016 Știri auto
O şoferiţă beată din Rusia loveşte 17 maşini în timp ce vorbeşte la telefon. VIDEO

 


Dacă ar exista un premiu pentru cel mai spectaculos acces de furie al unei şoferiţe, Alina M. din Krasnodar, l-ar fi putut câştiga cu uşurinţă.

Raportul Poliţiei spune că tânara de 27 de ani, după ce s-a certat cu soţul ei, şi-a ”stins” supărarea în alcool şi a urcat la volanul maşinii personale.

Aparent, nimeni nu s-a deranjat să o oprească aşa că tânăra a reuşit să lovească 17 maşini în încercarea ei de a ieşi pe şosea. Întâmplarea a avut loc într-o parcare privată sub privirile unui trecător care a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil. 

După ce a fost reţinută pentru scurt timp de către Poliţie, femeia a fost eliberată, iar, din punct de vedere legal, incidentul s-a soldat cu o suspendare a permisului de conducere pentru opt ani şi o amendă de aproximativ 400 de euro, scrie Carscoops.com. Pe langa acestea, şoferiţa furioasă este răspunzătore şi pentru toate pagubele cauzate maşinilor parcate.

Partea bună a lucrurilor, ca să spunem aşa, este că după acest incident tânăra a reuşit să se împace cu soţul ei. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide