O şoferiţă care a spulberat patru persoane era pe cale să fie linşată [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 09 mai 2017 Știri auto

În cursul zilei de luni, pe DN 2 E 85, în apropiere de localitatea Potârnichesti, patru adulţi şi un copil au fost grav raniti de o maşină scăpată de sub control. O tamponare produsă pe sensul opus a distras atenţia unei şoferiţe de 23 de ani din Buzău care se afla în depăşirea unui TIR.

Tânăra care a provocat accidentul a intrat într-o depăşire, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara şoselei şi a luat pe capotă un grup de persoane. 

În filmare se vede cum femeia a pierdut controlul volanulu iar masina a intrat in derapaj apoi s-a rasucit şi a intrat într-un grup de romi aflat în faţa unui centru de dezmembrări. 

În secundele de după impact se mai poate vedea cum femeia a fost luată la fugă de doi dintre membrii grupului de romi. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide