O şoferiţă care conducea cu viteză a provocat un accident grav în Braşov – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto

O şoferiţă care conducea cu viteză pe un drum dintre Braşov şi Tărlungeni, a intrat într-o depăşire riscantă, şi a provocat un accident grav.

În timp ce încerca să depăşească un TIR, femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de camion. Accidentul a fost filmat cu camera de bord de soferul care circula în spatele femeii, scrie BrasovTV.com.

Ambele vehicule au ieşti de pe carosabil după impact. Femeia de la volanul autoturismului a fost rănită grav şi a fost dusă la spital.

”O şoferiţă care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Tărlungeni, s-a angajat într-o depăşire, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu camionul pe care îl depăşea. În urma impactului, ambele autovehicule implicate au părăsit partea carosabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

VIDEO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide