Imagini incredibile: O șoferiță conduce în timp ce un bărbat se află pe mașina sa

Autor: ProMotor 30 dec. 2019 Știri auto

Imagini incredibile au fost surprinse la Chișinău. Un bărbat a fost filmat în timp ce se afla pe capota unei mașini în mers. La volan era o șoferiță, susțin martorii, ceea ce i-a făcut pe cei care au văzut imaginile pe rețelele de socializare să spună că este… o ceartă în cuplu.

Intră în galeria foto

Dragoste cu năbădăi, furt auto, șicană în trafic între necunoscuți sunt scenariile presupuse de cei care au urmărit filmările pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum un SUV iese dintr-o parcare cu un bărbat pe capotă. Acesta se ține, la început, de acoperișul mașinii și face eforturi să nu cadă. La volan se află o femeie, care oprește chiar la ieșirea din parcare, apoi accelerează brusc, sperând să scape de pasagerul nedorit.

Câteva minute mai târziu, mașina este filmată pe Bulevardul Ștefan cel Mare din Chișinău. De această dată, bărbatul aleargă după mașină și se urcă pe bara din spate. Profită de faptul că SUV-ul este oprit la semafor în banda întâi și merge în fața acestuia, dar șoferița dă în marșarier.

În cele din urmă, tânărul se urcă din nou pe bară, sub privirile uimite ale celor din troleibuzul aflat în banda a doua. Nimeni nu a intervenit însă, în conflict.

Filmarea se întrerupe după ce femeia de la volan virează la dreapta, fără a uita să dea semnal mai întâi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide