O şoferiţă începătoare provocă un accident deşi avea viteză mică. Cum a fost posibil – VIDEO

Autor: ProMotor 25 sept. 2019 Știri auto

Luna septembrie este una dintre cele mai aglomerate luni din an pe şoselele din Bucureşti. Perioada coincide cu terminarea concediilor şi începerea şcolii, iar asta se reflectă în trafic, numărul maşinilor crescând considerabil. Cu această ocazie şi numărul accidentelor este în creştere. 

Un clip postat pe Facebook arată cam care este situaţia actuală. Într-o intersecţie din Bucureşti, zona Piaţa Iancului, maşinile pleacă de la semafor. La scurt tip una dintre maşini, condusă de o şoferiţă începătoare, se loveşte de gardul care separa linia de tramvai de partea carosabilă. Deşi avea o viteză foarte mică femeia trage de volan şi intră în gard. Nu ştim care este motivul, însă în descrierea clipului se spune că femeia ar fi butonat telefonul în timp ce conducea. 

VIDEO

Citeşte şi 

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6×6 nu e în stare să urce o mică rampă – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide