O tânără care se afla în timpul examenului auto a primit un traseu de neuitat: urmărire ca-n filme – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri
O tânără care se afla în timpul examenului auto a primit un traseu de neuitat: urmărire ca-n filme – VIDEO

Un tânăr a făcut semne obscene unui poliţist, care se afla în timpul unei examinări pentru obţinerea permisului auto. Candidata de la volan a fost pusă să pornească pe urmele maşinii în care se afla tânărul, pentru a-l prinde. Incidentul s-a întâmplat marţi, 14 noiembrie, în Constanţa.

Pasagerul din dreapta a făcut un semn obscen poliţiştului, iar acesta a decis să urmărească maşina pentru a-l prinde pe acesta şi a-l sancţiona. Fata de la volan, care avea emoţiile examenului auto, a fost pusă să pornească în cursa de urmărire a autoturismului.

Urmărirea s-a încheiat pe malul lacului Tăbăcărie, zona Gravity Park, unde opresc maşini cu tineri la distracţie.

Un echipaj de Poliţie Rutieră a fost chemat de poliţist la faţa locului, tânărul fiind sancţionat cu suma de 500 lei, conform Legii nr. 61/1990 privind liniştea şi ordinea publică. 

Acesta are vârsta de 22 ani şi este din localitatea Peştera, din judeţul Constanţa. 

Sursă: Adevarul.ro

 Marius Vişan
Marius Vişan
Marius Vişan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2009, când a început cursurile Facultăţii de Jurnalism. Contactul cu maşinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obţinerea permisului auto, iar pasiunea a culminat în anul ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide