O Tatra care a aparţinut KGB-ului este de vânzare. Dotările ”speciale” sunt incluse [VIDEO-FOTO]

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Din când în când, apare câte o maşină de vânzare pe net care te face să te freci la ochi şi să reciteşti anunţul pentru a fi sigur că pe bune. Faceţi cunoştinţă cu Tatra 613, o maşină care a fost construită în Cehoslovacia în timpul erei comuniste, maşină destinată exclusiv pentru a fi folosită de personalul guvernamental. Acest lucru înseamnă că nu putea fi cumpărată de persoane care nu făceau parte dintr-o agenţie ”specială”. 

GALERIE FOTO

Conform anunţului de pe eBay, acesta a fost comandat special pentru KGB. În spate are montat un motor aspirat V8 de 3,5 litri ce produce 200 CP, conectat la o transmisie manuală cu 4 viteze, plus unele echipamente speciale pentru KGB. Chiar dacă maşina a fost construită în urmă cu aproximativ 28 ani, are doar 25,153 km pe ceas. Preţul ei este de 15,656 de dolari.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide