O Tesla Cybertruck a fost surprinsă în teste. Camioneta electrică se află sub camuflaj – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 15 iun. 2023 Știri auto

O Tesla Cybertruck camuflată a fost surprinsă în timpul testelor. Prima camionetă electrică de la Tesla ar putea fi foarte aproape de forma finală.

Tesla Cybertruck pare că, în sfârșit, se apropie de forma sa finală și că va ajunge în producție. Totuși, acest lucru se întâmplă mai târziu decât ne-am fi imaginat. Până să ajungă în producția de serie, prima camionetă electrică de la Tesla încă trebuie să treacă prin faza de testare și rămâne de văzut cum va arăta forma finală.

Cu toate acestea, știm că Cybertruck va fi disponibil doar într-un finisaj de oțel inoxidabil asemenea lui DMC DeLorean. Camuflajul cu care este acoperită mașina surprinsă de un membru al comunității CybertruckOwnersClub va fi, probabil, singura astfel de mașină ceva mai colorată, asta dacă nu decide cineva să își colanteze propriul exemplar.

Tesla Cybertruck a fost surprinsă în teste

Conform Carscoops, acest Cybertruck camuflat este cu siguranță una dintre unitățile de pre-producție supuse testării de către Tesla însăși. Exemplarul a fost văzut de un membru al forumului CybertruckOwnersClub undeva în Palo Alto și apoi chiar la sud de acesta, în Mountain View, California. De asemenea mașina a fost surprinsă și într-un clip video. Palo Alto este locația sediului global de inginerie al companiei Tesla.

Putem remarca faptul că pachetul general al Cybertruck-ului pare că va fi destul de simplu în comparație cu majoritatea celorlalte vehicule. Panourile plate ar trebui să fie mai ușor de lucrat decât dacă ar avea curbe complexe. Acest lucru, combinat opțiunea de a cumpăra mașina într-o singură culoare, ne face să credem că mulți proprietari de Cybertruck își vor colanta mașina cu designul propriu, după bunul plac.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: CybertruckOwnersClub


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide