O Toyota Camry zburătoare produce haos la un dealer de mașini din Florida

Autor: ProMotor 05 dec. 2019 Știri auto
O Toyota Camry zburătoare produce haos la un dealer de mașini din Florida

Șoferul unei Toyota Camry a reușit fără să vrea o cascadorie spectaculoasă după ce a pierdut controlul volanului pe o șesea din Florida. Catapultată de un dâmb de pe marginea șoselei, mașina a parcurs peste 42 de metri în aer înainte de a se lovi de mai multe mașini din curtea unui dealer auto din apropiere.

Bizarul accident s-a produs ieri după-amiază în curtea dealerului Ford-Lincoln din Crystal River, Florida. După cum se poate vedea pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere, o zi care părea banală pentru angajații și clienții dealerului Ford-Lincoln se transformă rapid într-o scenă demnă de filmările la o peliculă hollywoodiană.

Potrivit polițiștilor, se pare că șoferului mașinii i s-a făcut rău în timp ce conducea cu viteză pe autostradă. În scurt timp, acesta pierdea controlul mașinii, iar Toyota Camry părăsea asfaltul, fiind catapultată în aer de un dâmb de pe marginea autostrăzii. Mașina a descris un arc de cerc perfect, parcurgând în aer circa 42 de metri. A trecut peste un șir de mașini parcate, a atins pământul și apoi a lovit mai multe mașini înainte de a dispărea din raza de acțiune a camerelor de supraveghere.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit din curtea dealerului, dar șoferul mașinii a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit managerului, la momentul accidentului curtea dealership-ului era plină de clienți și numai norocul a făcut ca niciunul dintre aceștia să nu fie rănit. „Dacă nu intra într-un Lincoln Navigator, probabil că ar fi ajuns direct în showroom”, a declarat managerul Bruce Azevedo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide