Ochelarii holografici Microsoft HoloLens pot transforma pe oricine în mecanic auto. VIDEO

Autor: Iulian Dnistran 22 ian. 2015 Știri auto

Microsoft, compania americană care a vândut la un moment dat minunatul sistem de operare Windows 98, a prezentat un dispozitiv care pare scos direct din filmele SF. Nu-mi vine nici un titlu de film în minte acum, dar poţi să fii sigur că nu există răspunsuri greşite.

Mai exact, este vorba despre Microsoft HoloLens, o pereche de ochelari holografici care proiectează în faţa ta imagini holografice. Iar asta înseamnă că, pe lângă posibilităţile practic nelimitate de divertisment, le oferă posibilitatea pasionaţilor de mecanică să discute de la distanţă cu un prieten priceput.

Sigur, discuţia în sine poate fi purtată şi acum prin intermediul telefonului mobil sau prin Skype, dar cu HoloLens acel prieten va putea desena pe tableta lui locurile în care trebuie să pui tu şuruburile, iar tu vei vedea acele indicaţii în faţa ochilor.

E un produs extraordinar, care ar putea revoluţiona lumea mecanicilor amatori, sau chiar a service-urilor profesioniste, unde ai putea să îi explici mecanicului, de la distanţă, care sunt problemele apărute la maşina ta.

Cei de la Microsoft nu au spus dacă sau când va apărea pe piaţă HoloLens, dar nu pot decât să spun că îl vreau!

VIDEO:

Dacă ţi se pare prea frumos ca să fie adevărat, poţi să arunci o privire pe videoclipul celor de la Gizmodo, unde ochelarii holografici sunt prezentaţi fără efecte speciale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide