Oferta ANAFde sărbători: maşini confiscate la preţuri bune de tot [FOTO]

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2016 Știri auto

Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat cu ocazia de Black Friday, pe o pagină de Facebook special creată pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate, că pe data de 27-28 noiembrie va avea loc o licitaţie de maşini (multe de lux) aflate în garajul din Galaţi al instituţiei, scrie conform unei publicatii de stiri din Romania.

Cele mai multe dintre limuzine, aparţinând unor mărci renumite pe piaţa de lux (cu ar fi Porsche, Ford Mustang, BMW sau Mercedes), au fost confiscate de la contrabandişti, dar şi de la mari evazionişti, iar statul încearcă acum să facă ceva bani din vânzarea acestora.

Mai multe despre licitaţie puteţi afla de pe grupul de Facebook al  ANAF-ului. Aici veţi găsi oferte pentru toate buzunarele, căci pe lângă maşinile de fiţe din listă se găsesc şi maşini obişnuite, la preţui cel puţin rezonabile. 

GALERIE FOTO

Vedeta lotului pare să fie un Porsche Cayenne GTS, cu anul fabricaţiei 2008, care are preţul de pornire de 82.167 lei (fără TVA), adică de circa 22.000 de euro cu toate taxele incluse. Automobilul a aparţinut lui Stănescu D Istrate, unul dintre cei mai mari evazionişti din Galaţi, care are deja trei condamnări pentru fraude fiscale de milioane de eurom, scrie sursa mai sus citată.

În ofertă mai puteţi găsi şi un Ford Mustang AE Cabriolet din 2008 (cu 26.000 de kilometri la bord), care este scos la vânzare cu suma de 50.417 lei fără TVA, adică în jurul a 13.500 de euro cu toate taxele incluse. Maşina a aparţinut interlopului buzoian Florian Feraru, zis Fănică Tudor, care în urmă cu cinci ani a fost condamnat la şase ani de închisoare şi la confiscarea averii, pentru trafic de carne vie. 

Nici autoturismul Volvo S80, cu anul fabricaţiei 2007, la preţul de pornire 20.836 lei (fără TVA), nu pare chiar de lepădat după cum se poate vedea din fotografiile ataşate anunţurilor.

Cea mai ieftina maşină pare să fie o Dacia Logan din 2005, care are un preţ de numai 2.083 de lei fără TVA, adică de nici 600 de euro cu toate taxele incluse. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide