Ofertă BT Leasing pentru un Volvo XC90. Cât costă cel mai sigur SUV din toate timpurile, după ce a fost condus doar 26.000 de km

Autor: Ionuț Vîlciu 28 feb. 2023 Știri auto

BT Leasing are la vânzare un Volvo XC90 din 2021 foarte bine echipat. Mașina are puțini kilometri la bord, dar cu cât i-a scăzut valoarea?

Când vine vorba de siguranță, Volvo este unul dintre producătorii de top. Indiferent de model, brandul suedez are o reputație solidă când vine vorba de rezistență și siguranță a mașinilor sale.

Volvo XC90 nu face excepție și este unul dintre cele mai apreciate SUV-uri premium de familie. Cu o carieră de 20 de ani și două generații la activ, XC90 a fost un succes pentru producătorul suedez. Fiind un produs premium, și prețurile sunt pe măsură. Cel mai ieftin Volvo XC90 nou are un preț de pornire de 72.900 de euro, iar prețurile pot depăși suma de 100.000 de euro.

Cât costă un Volvo XC90 după doar 26.000 km parcurși

BT Leasing are listat la vânzare un exemplar din anul 2021 cu doar 26.467 de kilometri la bord. Prețul unei configurații echivalente, pe site-ul celor de Volvo, ar fi în jur de 90.000 de euro.  Mașina pe care ne axăm este considerabil mai ieftină. Exemplarul în cauză are un preț de 67.830 de euro cu TVA inclus. Pentru acești bani vei primi un XC90 bine dotat, în echipare R-Design. Sub capotă se află un motor de 2,0 litri, pe benzină, cu 299 CP, care este legat la o transmisie automată în opt rapoarte. Tracțiunea integrală este standard. De asemenea, această mașină are și suspensie pneumatică.

La exterior, caroseria este finisată într-o nuanță de negru metalizat și, fiind o echipare R-Design, ornamentele care ar fi fost cromate sunt negre, ceea ce conferă un aspect mai agresiv. Și jantele de 22 de inch finisate în două tonuri contribuie și ele la aspectul masiv al mașinii.

La interior, tema all black continuă

Există multă piele neagră care acoperă scaunele, bordul, dar și fețele de uși. Spațiul este uriaș, așa cum ne-am putea aștepta de la o asemenea mașină, iar design-ul rămâne unul plăcut, chiar dacă generația actuală de XC90 a fost lansată în 2015.

Printre dotările acestei mașini se numără: sistemul audio Harman Kardon, navigația, senzori parcare, Bluetooth, oglinzi electrice rabatabile, Faruri Full-Led Active High Beam, pilot automat, plafon panoramic, senzori de ploaie și de lumină, cameră de marșarier, sistem de acces Keyless, scaune față încălzite, ventilate și reglabile electric cu memorie, banchetă spate încălzită, Lane Assist, Park Assist, Blind Spot Assist, hayon electric.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide