Cineva își vinde pe OLX noua Dacia Spring. Cât cere pe primul model electric Dacia?

Autor: Marius Vișan 23 sept. 2021 Știri auto

Nici nu au început livrările noii Dacia Spring pe piața din România și un client care (probabil) și-a rezervat-o a și scos-o la vânzare pe OLX.

Persoana respectivă cere pe mașină 15.000 de lei. Conform celui care a încărcat anunțul este vorba de o Dacia Spring cu zero km la bord. Mașina electrică vine cu garanție și dotări de top. Livrare se va face în a doua jumătate a lunii octombrie.

Dacia Spring costă pe OLX doar 15.000 de lei?

Cel mai probabil este o farsă. 15.000 de lei înseamnă puțin peste 3.000 de euro. În acest moment, pe site-ul Dacia, modelul Spring costă 18.100 de euro.

Dacia a deschis comenzile pentru modelul Spring în această vară

Producătorul auto are până la acest moment câteva mii de contracte încheiate cu clienții. Primele exemplare pe care marca din Mioveni le va livra pe piața din România clienților privați vor sosi în a doua parte a lunii octombrie. Acesta este termenul avansat de uzină.

În România, Dacia înmatriculase în luna iunie 65 de unități Spring, mașinile fiind livrate dealerilor mărcii, pentru teste cu clienți.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Mașina poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box.

Spring are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City.

Modelul beneficiază de câteva echipamente de siguranță: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare. În prima Dacia electrică există 6 airbag-uri, apel de urgență, aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul și de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Olx.ro, Dacia.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide