OMV Petrom lansează „RO SMART în Ţara lui Andrei”. Se pot obţine finanţări în valoare totală de 500.000 de euro

OMV Petrom lansează „RO SMART în Ţara lui Andrei”. Se pot obţine finanţări în valoare totală de 500.000 de euro

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

OMV Petrom lansează a doua ediţie a competiţiei ”RO SMART în Ţara lui Andrei” prin care se pot obţine finanţări de până la 45.000 de euro pe proiect, valoarea totală a premiilor din cadrul competiţiei fiind de 500.000 de euro. În cadrul competiţiei pot fi înscrise proiecte bazate pe tehnologie şi digitalizare care pot îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale românilor.

Perioada de înscriere a proiectelor SMART este între  02 aprilie – 27 mai 2019, ora 13:00.
Se pot înscrie instituţiile publice, organizaţiile neguvernamentale, precum şi persoane fizice în parteneriat cu instituţiile menţionate. 

Descrierea domeniilor competiţiei:

Educaţie SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie şi digitalizare permit digitalizarea curriculei, conectarea mai uşoară între elevi-profesori-părinţi sau utilizarea platformelor/ aplicaţiilor educaţionale, dar şi alte proiecte din domeniu.

Sănătate SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie şi digitalizare permit digitalizarea proceselor/ procedurilor medicale, creşterea calităţii asistenţei medicale, metode inovatoare de monitorizare, diagnosticare şi tratament, dar şi alte proiecte din domeniu.

Mediu SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie şi digitalizare permit: eficientizarea consumului de resurse, sisteme de colectare selectivă şi reciclare care utilizează tehnologia şi soluţii digitalizate, controlul plantaţilor în mod digital, dar şi alte proiecte din domeniu.

Transport SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie şi digitalizare permit controlul şi optimizarea traficului, gestionarea locurilor de parcare sau de transport public electric, dar şi alte proiecte din domeniu.

Infrastructură SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie şi digitalizare permit, îmbunătăţirea sistemelor de siguranţă, inclusiv alertare publică, reducerea birocraţiei, sisteme de automatizare a utilităţilor publice propuse de administraţii locale de stat, dar şi alte proiecte din domeniu.
 

 Comentarii
Inchide