Opel ADAM, preţ de la 12.200 de euro în România! Lista de dotări

Autor: Adrian Mihălţianu 13 mart. 2013 Știri auto

 

Varianta de bază, numită Opel ADAM JAM, porneşte de la 12.200 de euro, inclusiv TVA, fiind urmată de varianta GLAM, care costă 12.700 de euro, şi de varianta SLAM, care urcă la 13.000 de euro.

Preţurile poziţionează ADAM în zona maşinilor mini scumpe. Având în vedere ce oferă şi cum arată…

Motorizările lui Opel ADAM sunt gândite pentru o utilizare urbană, puterile dezvoltate de propulsoarele pe benzină fiind de 70, 85 sau 100 CP, disponibile cu o cutie de viteze cu 5 trepte şi, opţional, cu sistemul Start/Stop. Costul acestuia se înscrie în linia opţiunilor accesibile ale ADAM, includerea sa în dotările modelului fiind realizată pentru valoarea de 242 euro plus TVA, indiferent de nivelul de echipare. Primul client ADAM şi-a dotat maşina cu acest sistem, întrucât modelul va fi folosit în principal în mediul urban, iar nivelul de consum va fi avantajat.

Mic, da’ frumos rău! Păcat de ecranul mic dintre indicatoare, parcă venit din 1998…

Există mai bine de 61.000 de combinaţii exterioare, primul client optând pentru o caroserie roşie cu plafon negru. Cheia în culoarea caroseriei este un element standard ADAM, indiferent de nivelul de echipare.

La interior, avem alte 82.000 de variaţii posibile, fiecare maşină fiind astfel practic unică. Practic, fiecare dintre modelele ADAM a fost proiectat de utilizatorul său conform gusturilor şi preferinţelor proprii.

Varianta de bază Opel ADAM JAM în România, al cărei preţ este de 9.839 Euro plus TVA, include dotări precum volan îmbrăcat în piele, comenzi sistem audio pe volan, cadrane bord sport cu inele cromate mate, aer condiţionat, computer de bord, airbag-uri frontale şofer şi pasager, laterale şi cortină, lămpi ceaţă spate, faruri halogen, scaune faţă reglabile pe înălţime, coloană de direcţie reglabilă biaxial.

Tot în varianta standard, modelul este dotat cu elemente precum jante din aliaj, oglinzi exterioare în culoarea caroseriei, reglabile electric sau ornamente praguri „Opel”. Propunerile pentru ADAM GLAM şi ADAM SLAM aduc în plus numeroase alte funcţii încă din variantele de bază.

Interior unic, vesel, mulat pe personalitatea fiecăruia. LIKE!

Printre dotările opţionale amintim: Pachet Iarnă (scaune faţă încălzite, volan încălzit) – 282 Euro plus TVA, Controlul automat al farurilor, oglinda retrovizoare electrocromată, senzor de ploaie – pachet disponibil la 117 Euro plus TVA, Pachet Iluminare (lumini de zi LED, stopuri spate cu LED) – 81 Euro plus TVA, sau sistemul multimedia IntelliLink, care costă 242 Euro plus TVA. Acesta din urmă integrează smartphone-ul utilizatorului şi permite acestuia să asculte muzica favorită prin sistemul audio al maşinii, precum şi să apeleze o mare parte dintre funcţiile acestuia direct în maşină.

Opel ADAM este deja disponibil pentru comenzi în showroom-urile din România. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide