Opel Agila – lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 30 sept. 2008 Știri auto

Opel Agila nu ascunde faptul că este o maşină care vizează publicul feminin şi şi-a făcut debutul pe piaţă în interiorul magazinului Debenhams, situat la ultimul etaj al Vitan Mall. Cele 7 modele destinate presei au aşteptat cuminţi jurnaliştii, în timp ce invitaţii asistau la o paradă a modei desfăşurată inedit chiar printre rafturile magazinului. O lansare mai aparte, pentru o maşină mai aparte: în primul rând locaţia aleasă deosebită şi apoi surprizele evenimentului nu s-au lăsat mai prejos.

Una dintre acestea a fost Adela Popescu, care a delectat invitaţii cu câteva dintre noile sale melodii. O altă surpriză a fost creaţia artistului plastic Matei Corvin, care a uimit pe cei prezenţi: Pantoful Agila!Da, nu este o greşeală de redactare ci chiar s-a prezentat o pereche  de pantofi reproducând designul de succes al celui mai mic automobil mini-volum Opel, o creaţie unică.

Pentru prima dată pantoful Agila a apărut la lasarea maşinii în Olanda. Modelul s-a bucurat de un succes uriaş, povestea călătorind în toată lumea. Pantoful de succes nu era funcţional. Creaţia lui Matei Corvin este însă funcţională, fără a răpi ceva din designul Agilei. Artistul a reuşit să aplice creaţiei sale o stilizare tipică Opel!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide