Opel Astra K, primele imagini şi informaţii oficiale cu noua generaţie de Astra. Preţ de la 15.600 euro

Autor: Adrian Mihălţianu acum 5 ani Știri

Nivelurile de echipare configurate pentru Astra sunt începând cu noua generaţie K: Selection, Enjoy, Innovation şi Dynamic.

Preţul de pornire al noului Astra 5 uşi este de 15.600 euro, cu TVA, aferent versiunii Selection cu propulsorul de 1,4 litri şi 100 CP. Aceasta reprezintă totodată varianta de bază dintre puterile motoarelor pe benzină, în timp ce plaja de puteri disponibile va ajunge până la 200 CP. Motorul turbo 1.0 ECOTEC cu injecţie directă aduce performanţe de 4,2 l/100 km consum mediu şi o valoare a emisiilor de 96 g CO2/km şi este disponibil pe modelul Astra începând de la 16.800 euro. Toate motoarele pe benzină şi diesel au o cilindree de până la 1,6 litri şi combină cel mai înalt nivel de eficienţă cu reacţii excelente, o rulare uniformă şi un nivel de zgomot redus. Printre ele se numără şi propulsorul complet nou 1.4 ECOTEC turbo cu injecţie directă cu patru cilindri, care îşi are debutul în echiparea noului Astra. Motorul, cu un design ce asigură reducerea greutăţii, integral din aluminiu, este disponibil cu o putere de 92 kW/125 cp sau de 110 kW/150 cp şi asigură un cuplu maxim de până la 245 Nm.

Pachetul cu scaun pentru şofer cu masaj certificat AGR, reglabil pe 16 direcţii, cu memorie, încălzire şi ventilaţie şi scaun pasager cu încălzire şi ventilaţie este disponibil la preţul de 2.300 Euro cu TVA. Numeroase alte funcţii şi pachete includ opţiuni precum scaune spate încălzite sau comenzi pe volan şi volan încălzit.

Noua versiune a sistemului IntelliLink cu ecran tactil color 7 inch şi proiectarea smartphone-ului via Apple CarPlay şi Android Auto este standard începând cu echiparea Enjoy şi este disponibil la Selection pentru 450 Euro cu TVA.

Iluminarea inteligentă cu matrice cu LED-uri IntelliLux LED Matrix din echiparea noului Astra, care asigură în mod automat o iluminare optimă în faza de drum, fără a-i orbi pe ceilalţi şoferi, reprezintă o noutate absolută şi o caracteristică de siguranţă complet nouă în segment. Superopţiunea are un preţ extrem de competitiv în segment, de doar 1.100 euro cu TVA. Mai mult, pachetul Innovation ce include Navi 900 IntelliLink şi sistemul IntelliLux LED® Matrix este disponibil pentru doar 1.300 Euro cu TVA, iar numeroase alte combinaţii pun în valoare atât funcţiile prin care Astra îşi impune prezenţa în clasa compactă, cât şi accesibilitata acestora.

Pagini: 1 2Comentarii
Inchide