Opel Cascada are un preţ de pornire de 22.820 de euro în România

Autor: Iulian Dnistran 25 iun. 2013 Știri auto

Decapotabila Opel Cascada este disponibilă în România cu un preţ de pornire de 22.820 de euro cu TVA inclus. La doar câteva luni de la prezentarea în premieră mondială de la Salonul Auto Geneva 2013, partenerii Opel din Bucureşti găzduiesc sâmbătă, 29 iunie, o acţiune de tip porţi deschise în cadrul căreia cei interesaţi pot vedea cel mai nou model al gamei producătorului german.

Pentru crearea acoperişului din material textil de pe Opel Cascada au fost utilizate materiale de calitate superioară, alese de la furnizorii pentru cele mai prestigioase modele cabriolet premium. Structura acoperişului foloseşte componente din magneziu pentru a păstra greutatea redusă, iar geamul din spate este aliniat materialului textil într-o manieră de execuţie disponibilă pe modele roadster de lux. Cascada beneficiază de izolaţie fonică şi termică superioară, datorită unui strat special de fleece din poliester între stratul exterior şi capitonajul de la interior.

Un mecanism electro-hidraulic activat printr-un comutator amplasat între scaunele din faţă deschide acoperişul în 17 secunde la viteze de deplasare de până la 50 km/h – modelul Cascada situându-se astfel printre referinţele în materie de acţionare a acoperişului. În plus, telecomanda cheii, utilizată pentru coborârea şi ridicarea acoperişului, este disponibilă standard pentru toate variantele Cascada.

Opel Cascada este unul dintre cele mai recente modele dezvăluite din ofensiva de produs a Opel, care include modele precum Mokka sau ADAM. Până în 2016, compania va fi introdus pe piaţă nu mai puţin de 23 de modele noi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide