Cât costă noul Opel Corsa prin Programul Rabla? Devine cea mai ieftină mașină germană

Autor: David Andrei 05 mai 2021 Știri auto

Opel Corsa devine acum cea mai ieftină mașină germană prin Programul Rabla. Cât plătești pentru a-l lua acasă în 2021? Opel oferă mașina la un preț complet diferit față de cel de listă.

GALERIE FOTO

Opel oferă noul Corsa cu un preț de listă care începe de la 13.561 de euro. Dar, după aplicarea promoțiilor oferite de Opel și după scăderea subvenției de la stat, suma se schimbă radical. Astfel, mașina ajunge la 10.350 de euro.

Această sumă este trecută în dreptul versiunii de bază. Aceasta are echipare Corsa și motor 1.2 XEL cu 75 de cai putere și 118 Nm, cu funcție start/stop. Propulsorul transmite resursele către puntea față prin intermediul unei cutii manuale cu cinci trepte. Opel îi trece în cont un consum mixt de 4,1 l/100 km.

Echiparea entry-level include jante din oțel de 16 inci, geamuri electrice față, un volan multifuncțional și radio digital cu patru boxe. Corsa este echipat standard cu Pachetul NCAP. Acesta cuprinde funcția de recunoaștere a semnelor de circulație, detector de oboseală pentru șofer, avertizare în caz de coliziune și funcție de detectare a pietonilor.

Clienții pot comanda contra cost scaune față încălzite (232 euro), aer condiționat (387 euro) și un volan sport îmbrăcat în piele (93 de euro).

Singura nuanță exterioară inclusă în preț este Orange Fizz.

Cât costă cel mai scump Opel Corsa prin Programul Rabla?

La polul opus se află Opel Corsa 1.2 Turbo cu 100 de ca putere și echipare GS Line, care pornește de la 19.431 euro. Subvenția de la stat scade aproximativ 1.500 de euro din prețul de listă. Astfel, fără reducerea oferită de Opel, clienții vor plăti 17.931 euro.

Această versiune vine cu patru geamuri electrice, pedalier sport, jante din aliaj de 16 inci cu finisaj lucios. Viitorul posesor de Corsa GS Line va primi un radio cu șase boxe, un ecran tactil de 7 inci, aer condiționat și volan îmbrăcat în piele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide