Opel Crossland X trece câteva probe importante: testele Euro NCAP – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Opel Crossland X trece câteva probe importante: testele Euro NCAP – VIDEO

Euro NCAP a acordat crossover-ului din segmentul B, Opel Crossland X, punctajul maxim de 5 stele la cele patru categorii evaluate: protecţia adulţilor, protecţia copiilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă pentru siguranţă. Crossland X a punctat foarte bine în special în cadrul testelor de impact lateral, unde a obţinut punctajul maxim atât în ceea ce priveşte protecţia adulţilor, cât şi a copiilor.

Pe lângă echipamentele de siguranţă din dotarea standard, cum ar fi sistemul de avertizare privind somnolenţa şoferului şi sistemul de avertizare privind părăsirea benzii de circulaţie, Opel Crossland X oferă şi unele inovaţii opţionale pentru sporirea siguranţei în timpul deplasării: sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor şi frânare automată de urgenţă, sistemul de detectare a somnolenţei şoferului, farurile LED cu iliminare adaptivă , camera video pentru marşarier cu vedere panoramică la 180 de grade şi asistentul pentru monitorizarea unghiului mort lateral sunt doar câteva dintre acestea.

Opel Crossland X a convins deja peste 70.000 de clienţi din toată Europa de la lansarea sa din luna martie. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide