Opel lansează noua Corsa GS Line. Este cea mai sportivă Corsa – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 sept. 2019 Știri auto

Descrisă drept „cea mai sportivă Corsa”, linia Corsa GS este echipată cu cel mai puternic motor disponibil în gamă, o unitate pe benzină turbo cu trei cilindri de 1,2 litri, oferită exclusiv cu o transmisie automată cu opt trepte şi tracţiune faţă.

În această configuraţie oferă 128 CP şi 230 Nm cuplu, ceea ce îi permite lui GS Line să sprinteze la 100 km / h în 8,7 secunde şi să atingă viteza de 208 km / h. Mai mult, Opel spune că modul sport standard „asigură o direcţie mai dinamică şi un răspuns mai bun al motorului.” 

Linia Corsa GS are un preţ de la 19.880 de euro în Germania. Pentru aceşti bani clienţii obţin un exterior în două tonuri, combinând o vopsea roşie cu un acoperiş negru şi capace de oglindă negre, bare de protecţie mai sportive şi elemente cromate.

În interior este dotat cu scaune sport cu cusături roşii, accente roşii pe tabloul de bord, volanul multifuncţional învelit cu oather, pedale de aluminiu şi multe altele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide