Opel, obligat să recheme 210.000 de vehicule din Europa. Ce modele sunt vizate

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Opel, obligat să recheme 210.000 de vehicule din Europa. Ce modele sunt vizate

Autoritatea germană de reglementare în domeniul automobilelor a ordonat companiei Opel să recheme în service o parte din automobilele pe benzină produse între 2018 şi 2019, deoarece acestea depăşesc limitele de emisii, raportează europe.autonews.com.

Sunt vizate modelele Adam şi Corsa. Rechemarea afectează 210.000 de vehicule din Europa, dintre care 54.000 se află în Germania.

În urma testelor s-a arătat că aşa-numitul control Lambda la unele modele Adam şi Corsa fabricate în 2018 şi 2019 poate avea abateri la viteze mari.

Asta înseamnă că maşinile care circulă peste 50.000 de kilometri ar putea depăşi nivelul admis al emisiilor pe parcursul duratei lor de viaţă.

Opel a început să informeze clienţii încă de acum două luni. Aceştia sunt chemaţi la service pentru actualizarea softurilor. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide