Opel va coordona businessul din România prin Trust Motors, importator pentru mărcile Grupului PSA (Peugeot-Citroen)

Autor: Marius Vișan 29 iul. 2020 Știri auto
Opel va coordona businessul din România prin Trust Motors, importator pentru mărcile Grupului PSA (Peugeot-Citroen)

Opel a anunțat săptămâna aceasta că va coordona businessul din România prin importatorul local Trust Motors SRL. Trust Motors este deja importator oficial pentru mărcile Groupe PSA, Peugeot, Citroën și DS Automobiles.

În acest sens, un contract a fost semnat. La finalizarea tranzacției planificate, Trust Motors SRL va deveni importator pentru România prin achiziționarea businessului local Opel. Angajații Opel vor fi transferați conform legilor aplicabile (comunicare separată, la o dată ulterioară), cel mai târziu la data la care tranzacția va fi finalizată.

„Suntem siguri că marca noastră va performa și mai bine în România”

„Această decizie reflectă încă o dată scopul planului strategic PACE! și va ajuta la stabilirea unei structuri de vânzare mai agilă, mai eficientă și, prin urmare, mai competitivă, în anumite țări europene,” a declarat Xavier Duchemin, Opel/Vauxhall Managing Director Sales, Aftersales și Marketing. „Suntem siguri că marca noastră va performa și mai bine în România, de acum înainte.”

Trust Motors SRL este importator în România pentru Peugeot, Citroen și DS și are o experiență de 29 de ani în vânzări și service și peste 130.0000 de vehicule vândute.

Opel a vândut peste 9.000 de autovehicule în România în 2019 și vizează creșterea profitabilă în următorii ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide