Opel va lansa anul acesta noul Corsa. A şasea generaţie a modelului include o versiune electrică

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Opel va lansa anul acesta a şasea generaţie a modelului Corsa. Noul Corsa va oferi în premieră în acest segment premiata tehnologie de iluminare IntelliLux LED matrix. Acesta va fi echipat în premieră cu sistemul de faruri adaptive cu LED, cu funcţie anti-orbire.

După lansarea în clasa de autovehicule compacte, farurile cu LED matrix (care se regăsesc de obicei la autovehicule din clase superioare de preţ) vor fi introduse în premieră în segmentul B – cel mai mare din Europa.

„Anul acesta sărbătorim 120 de ani de producţie auto, aşadar 120 de ani de inovaţii pentru toată lumea”, a declarat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am făcut dintotdeauna tehnologiile de top accesibile pentru toată lumea. Aceasta este misiunea şi motivaţia noastră şi se aplică în special unui model atât de popular precum Opel Corsa. Prin urmare, vom echipa următoarea generaţie a celui mai bine vândut model cu cea mai bună tehnologie de iluminare – farurile IntelliLux LED matrix”.

Opel va deschide deja în prima jumătate a anului 2019 registrul de comenzi pentru două noi modele electrificate (Germania) – versiunea electrică pe baterie a noului Corsa şi versiunea hibrid plug-in a SUV-ului Grandland X. „Opel îşi electrifică autovehiculele!”, a afirmat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am anunţat acest lucru la prezentarea planului nostru strategic PACE! în noiembrie 2017 şi acum îl punem în aplicare”.

Marca Opel va fi impulsionată anul acesta în special de modelul Corsa. Cel mai bine vândut model, lansat în premieră mondială acum 37 de ani, va fi disponibil pentru prima dată într-o variantă pur electrică.

Lohscheller promite că preţurile vor fi accesibile: „Cu noul Corsa vom face electromobilitatea accesibilă pentru un grup larg de clienţi – va fi un adevărat autovehicul electric pentru fiecare”.

 Comentarii
Inchide