Opel va lansa anul acesta noul Corsa. A şasea generaţie a modelului include o versiune electrică

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2019 Știri auto

Opel va lansa anul acesta a şasea generaţie a modelului Corsa. Noul Corsa va oferi în premieră în acest segment premiata tehnologie de iluminare IntelliLux LED matrix. Acesta va fi echipat în premieră cu sistemul de faruri adaptive cu LED, cu funcţie anti-orbire.

După lansarea în clasa de autovehicule compacte, farurile cu LED matrix (care se regăsesc de obicei la autovehicule din clase superioare de preţ) vor fi introduse în premieră în segmentul B – cel mai mare din Europa.

„Anul acesta sărbătorim 120 de ani de producţie auto, aşadar 120 de ani de inovaţii pentru toată lumea”, a declarat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am făcut dintotdeauna tehnologiile de top accesibile pentru toată lumea. Aceasta este misiunea şi motivaţia noastră şi se aplică în special unui model atât de popular precum Opel Corsa. Prin urmare, vom echipa următoarea generaţie a celui mai bine vândut model cu cea mai bună tehnologie de iluminare – farurile IntelliLux LED matrix”.

Opel va deschide deja în prima jumătate a anului 2019 registrul de comenzi pentru două noi modele electrificate (Germania) – versiunea electrică pe baterie a noului Corsa şi versiunea hibrid plug-in a SUV-ului Grandland X. „Opel îşi electrifică autovehiculele!”, a afirmat Michael Lohscheller, CEO-ul Opel. „Am anunţat acest lucru la prezentarea planului nostru strategic PACE! în noiembrie 2017 şi acum îl punem în aplicare”.

Marca Opel va fi impulsionată anul acesta în special de modelul Corsa. Cel mai bine vândut model, lansat în premieră mondială acum 37 de ani, va fi disponibil pentru prima dată într-o variantă pur electrică.

Lohscheller promite că preţurile vor fi accesibile: „Cu noul Corsa vom face electromobilitatea accesibilă pentru un grup larg de clienţi – va fi un adevărat autovehicul electric pentru fiecare”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide