Un Opel Zafira a ajuns pe linia de tramvai. Justificarea șoferului a stârnit hohote de râs – VIDEO

Autor: ProMotor 26 mai 2021 Știri auto
Un Opel Zafira a ajuns pe linia de tramvai. Justificarea șoferului a stârnit hohote de râs – VIDEO

Situație inedită în traficul din București, după ce un autoturism Opel Zafira a ajuns pe lina de tramvai din motive care frizează ridicolul.

Mai multe persoane s-au chinuit aproape o oră să mute o mașină care s-a defectat pe linia de tramvai, de pe strada Petricani din București.

Imaginile au fost surprinse de pasageri pe linia tramvaielor 16 și 36. Oamenii spun că șoferul ar fi vrut să evite aglomerația și s-a aventurat cu mașina pe linia de tramvai. Acesta ar fi ajuns acolo pentru că așa i-ar fi indicat aplicația Waze.

Șoferul a rulat o oarecare distanță pe lina de tramvai până a făcut pană.

Situația s-a viralizat rapid în mediul online

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar majoritatea oamenilor au luat în derâdere decizia șoferului de a circula pe linia de tramvai.

”Așa e când ești din provincie și faci Uber prin București, mai ales că nu ai văzut tramvaie în viața ta” scrie cineva pe Facebook. ”Data viitoare, încearcă pe Splai! (dacă vrei sa navighezi pe Dâmbovița)” completează un alt internaut.

”Dată fiind popularitatea crescândă a aplicației Waze și a folosirii acesteia și de către șoferii de autovehicule, pe lângă instrucțiunile de navigație dedicate conducătorilor de tramvai, tren și ambarcațiuni (cu care mulți dintre voi sunteți obișnuiți), Comunitatea Waze România va implementa, ÎN PREMIERĂ, instrucțiuni speciale pentru șoferii de autovehicule. Astfel, șoferii de autovehicule vor putea să evite aglomerația creată de numărul tot mai mare de tramvaie și trenuri” este un alt comentariu amuzant postat pe rețeaua de socializare.

 

Un Opel Zafira a ajuns pe linia de tramvai. Justificarea șoferului a strânit hohote de râs - VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Marius Mitrică / Comunitatea Waze România / Facebook



Comentarii
Inchide