Opţiunea secretă disponibilă doar pe maşinile ruseşti – VIDEO

Opţiunea secretă disponibilă doar pe maşinile ruseşti – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Producătorii de maşini au instalat mereu opţiuni „secrete” pe vehiculele lor, însă una dintre cele mai amuzante pe care le-am văzut vreodată tocmai a fost descoperită în Rusia.

Opţiunea poate fi găsită pe GAZelle NEXT, un camion de serviciu vândut în Rusia. Aceasta permite accesarea binecunoscutului joc Tetris pe ecranul digital al maşinii, care afişează în mod normal detaliile privind contorul de timp şi de drum.

Pentru a ajunge la joc mai întâi trebuie pornit motorul. Apoi trebuie pus semnalul de direcţie dreapta şi lăsat să clipească de trei ori înainte de a se pune de două ori faza lungă. Apoi trebuie apăsată pedala de frână de cinci ori, motorul trebuie turat la 3000 rpm timp de câteva secunde şi apoi mişcat comutatorul de contorizare stânga. După asta un mic joc de Tetris apare pe ecran şi poate fi controlat prin utilizarea celor două comutatoare de contorizare.

Evident, acest lucru nu este recomandat să fie făcut atunci când maşina este în mişcare, dar ar putea fi destul de distractiv de jucat în timpul blocajelor din trafic.

VIDEOComentarii
Inchide