(P) Bărbații puternici se antrenează inteligent, cu un singur abonament ESX la sute de săli

Autor: ProMotor 17 feb. 2022 Știri auto

Scoate campionul din tine și antrenează-te inteligent! Cu un singur abonament ESX ai acces nelimitat la cea mai mare rețea de săli de fitness și cluburi sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice.

Cum ar fi să ai acces la mai multe săli de sport, în mai multe locații? Să mergi azi kick box, mâine la cycling, cățărat sau orice vrei în centrul sportiv preferat sau din proximitatea casei?

10 ingrediente secrete pentru un antrenament inteligent

  1. Mergi la sala din drumul tău, oricând. Azi la sala de lângă casă sau birou, în week-end la o piscină, la tenis sau la cățărat
  2. Reînnoiești automat abonamentul, fără dureri de cap sau întrerupi oricând, cu un click
  3. Nu-ți place la o sală, mergi la alta – cu același abonament
  4. Economisești, plătind mai puțin decât pe un abonament obișnuit la o sală
  5. Nu cauți săli sau activități noi – le găsești în aplicație, incluse în abonament
  6. Primești gratis diverse programe de antrenament, nutriție sau sfaturi motivaționale
  7. Cu un abonament ESX ai reduceri si la suplimente nutritive.
  8. Îți convingi mai ușor prietenii să meargă cu tine – vor primi reduceri datorită ție (+bani înapoi pentru tine)
  9. Cumperi abonamentul ESX în 60 de secunde
  10. Dacă nu folosești abonamentul în primele 10 zile, poți să primești banii înapoi – simplu, rapid și fără întrebări

Ce înseamnă să mergi la sală inteligent, cu aplicația ESX?

Clienții ESX pot câștiga timp, și nu orice fel de timp, ci timp pentru a face sport. Cu un singur abonament lunar recurent ai acces la 370 de săli din peste 50 de orașe. Abonamentul ESX cu acces nelimitat la toate sălile, este la doar 149 RON/luna, iar clienții îl pot modifica oricând, dacă doresc să facă un upgrade sau chiar să îl întrerupă.

Pe lângă abonamentul cu acces la toate sălile, ESX oferă și antrenamente online pentru acasă, materiale motivaționale, programe de nutriție, materiale motivaționale, sfaturi pentru organizarea timpului.

În aplicația ESX se regăsește o hartă cu toate sălile partenere și diverse filtre, iar prin intermediul tehnologiei actuale am construit sistemul digital astfel încât modulul de scanare QR pentru înregistrarea clienților la sală să funcționeze ușor, simplu, printr-o singură atingere.

Beneficiile acestui abonament cresc mai repede ca masa musculară

Aplicația ESX își propune ca de anul acesta să dezvolte pentru clienți un produs de nutriție personalizată, bazată pe ADN-ul clientului. În plus, vor fi integrate AI și machine learning pe bazele de date, cu stilul de viață și comportamentul clienților astfel încât să poată prezice posibile boli, în funcție de istoricul medical, alimentație, structura corpului, etc.

”În scurt timp lansăm un upgrade mai mare al aplicației și al platformei web pentru a îmbunătăți experiența consumatorului. Tot sistemul a fost regândit, iar asta ne va permite să avem parteneriate cu mai multe centre sportive mari din țară, si vom oferi pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi” –  Andrei Trofin, Fondator ESX.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.esx.ro sau canalele social media: Facebook ESX, Instagram ESX, LinkedIn ESX.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ESX



Comentarii
Inchide