(P) Carburantul MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului chiar și în condiții de frig extrem

Autor: ProMotor acum 1 an Știri auto
(P) Carburantul MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului chiar și în condiții de frig extrem

Folosirea unui carburant adecvat pentru sezonul rece joaca un rol important, mai ales în cazul celor care dețin mașini cu motor diesel.

Motorina de iarna distribuită de MOL Romania conține aditivi care asigură funcționarea corectă a motorului chiar și la temperaturi extrem de scăzute.

Motorina de iarnă MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului la temperaturi de până la -40C (temperatura limită de filtrabilitate este comunicată în fiecare stație MOL).

Carburantul MOL EVO Diesel Plus asigură pornirea ușoară a motorului chiar și în condiții de frig extrem sau atunci când mașina a staționat mai multă vreme. Datorită formulei inteligente de aditivi EVOTECH, carburanții MOL EVO Plus curăță motorul și îi prelungesc durata de viață, astfel că sunt recomandați mașinilor de orice vârstă.

Toți carburanții MOL EVO conțin formula de aditivi EVOTECH

Un conținut superior de aditivi asigură:

– un efect și mai bun de curățare a motorului și a sistemului;
– o performanță crescută a mașinii;
– prelungirea duratei de viață a motorului;
– un consum optimizat de carburant.

Motorina din noua gamă EVO previne formarea depunerilor, menținând motorul curat. Potrivit testelor realizate, în unele cazuri depunerile pot fi reduse cu până la 99% comparativ cu rezultatele înregistrate de carburantul de referință.

Pentru mașinile care folosesc EVO Diesel pierderea de putere este cu 57% mai mică la motoarele diesel de tip common rail cu injecție directă Turbo. Totodată, acesta reduce cu până la 45% a depunerilor pe motoarele diesel mai vechi, convenționale, fără turbocompresoare, în comparație cu carburantul de referință.

Faci plinul de carburant și pleci acasă cu un SUV nou-nouț!

Alimentează în stațiile MOL cu carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în valoare de minimum 120 de lei, în perioada 06.12.2021-27.02.2022 şi ai acces la premii atractive.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorți, la care te poți înscrie doar prin completarea formularului de pe site-ul MOL sau prin aplicația MOL GO. Marele premiu, la finalul campaniei, este un SUV Mercedes-Benz GLC 200 4MATIC Coupe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide