Packard Super 8 transformat în submarin la un concurs de eleganţă [FOTO-VIDEO]

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2016 Știri auto

Atunci când conduci una dintre cele mai rare Packard, ar trebui să acorzi o atenţie deosebită la parcare, mai ales dacă în apropiere există un iaz.

Din păcate, proprietarul acestui Packard Super Eight Sedan Cabrio nu a făcut-o, iar rezultatul este terifiant – cel puţin din perspectiva unui iubitor de automobile clasice.

Imediat după ce a câştigat Hilton Head Concours d’Elegance, aceasta superbă maşina a fost lăsată nesupravegheată, aşa că a alunecat de pe terenul de golf, şi s-a scufundândat pentru câteva minute în lacul din apropiere.

Organizatorii spun că frâna de mâna nu a fost trasă, aşa că maşina s-a dus cu uşurinţă spre lac, în ciuda eforturilor de a o opri a celor aflaţi lângă ea.

Un scafandru profesionist a fost chemat la faţa locului pentru a o scoate din apă.

Sursă: Carscoops.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide