Pamela Anderson pe pistă

Autor: Mihăiţă Petrescu 26 mart. 2012 Știri auto

Faimoasa actriţă, Pamela Anderson şi-a extins imperiul de afaceri făcându-şi propria echipă de motorsport. Deşi ne-am dori ca această echipă să fie formată din fotomodele îmbrăcate cât mai sumar ce gonesc cu peste 200 km/h pe pistă, nu se va intampla aşa.

Se pare că frumoasa blondă a luat foarte în serios noul ei bussines. Echipa este alcătuită din foşti şi actuali piloţi de curse cu o experienţă de zece ani în cursele GT şi îşi va face debutul în 2012 la European Le Mans Series (ELMS), unde va concura cu un Aston Martin Vantage GT2, sub numele de Downforce1. Culorile alese pentru a reprezenta acestă echipă sunt alb şi albastru, iar combinezoanele poartă pe lângă semnătura, cu albastru, a fostului star Baywatch, logourile PETA(organizaţia pentru drepturile animalelor al cărei purtator de cuvânt este Pamela) şi ICM(agenţia care îi manageriază cariera divei).

Downforce1 by Pamela Anderson

Pamela, care este pasionata încă de mică de cursele cu maşini, spune că „maşinile rapide şi femeile merg bine împreună şi aici suntem înconjurate de bărbaţi. Îmi place„. Poate cineva să o contrazică ? Tot ce putem face este să urmarim echipa Pamelei şi să vedem cum se va descurca în lumea bărbaţilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide