A parcat pe plajă și duba a fost luată de valuri. Șoferul și-a riscat viața pentru a recupera niște pachete importante

Autor: David Andrei 20 iul. 2020 Știri auto

Nu numai în România se întâmplă! Un șofer britanic a parcat pe o plajă din nord-estul Angliei, iar duba sa a fost luată de valuri. Bărbatul și-a riscat viața pentru a recupera niște pachete importante rămase la bord. Ce se afla în ele?

GALERIE FOTO

Șoferul parcase pe plajă, dar nu a mai reușit să scoată duba de culoare albă din nisip. Câteva minute mai târziu, vehiculul a fost surprins de maree, luat de valuri și târât în larg, sub privirile curioșilor adunați ca să vadă ce urmează să se întâmple.

Incidentul a avut loc pe o plajă din nord-estul Angliei, în orășelul Redcar. Autoritățile au fost alertate de către cei care au asistat la evenimente. Primul care a intervenit a fost un tractor. Vehiculul aflat în dotarea pazei de coasă a încercat să tragă duba înapoi pe uscat. Dar coarda de tractare s-a rupt, iar nielul apei a continuat să urce.

Șoferul și-a riscat viața pentru a recupera mai multe pachete importante care se aflau la bordul dubei. Bărbatul a înotat până la vehicul, a recuperat încărcătura prețioasă pentru el și a revenit pe uscat. Cei din jur au izbucnit în râs când au văzut despre ce este vorba. Șoferul salvase de la “înec” trei pachete de țigări.

Tânărul a refuzat să comenteze incidentul, dar a spus că speră să-și salveze și duba atunci când apele se vor retrage.

Cum a ajuns duba pe plajă și apoi în valuri?

Vehiculul adus pe plajă, un Ford Transit, tracta o barcă cu motor, pe care șoferul intenționa să o lanseze la apă. Din păcate pentru el, lansată a fost și duba cu care o adusese pe plajă.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și sunt însoțite de comentarii ironice la adresa șoferului care nu a luat în calcul mareea. Tânărul șofer va fi amendat de poliție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide