Toate parodiile inspirate de șpagatul făcut de Jean-Claude van Damme între două camioane Volvo în 2013

Autor: David Andrei 06 aug. 2020 Știri auto

În 2013, Jean-Claude van Damme a făcut celebrul șpagat între două camioane Volvo. Scena a fost prezentată într-o reclamă cu o durată de 75 de secunde. De atunci, au apărut mai multe parodii.

GALERIE FOTO

În reclama din 2013 cu Jean-Claude van Damme în prim plan, actorul chiar se sprijinea pe oglinzile celor două camioane. Dar acestea nu se deplasau cu fața, așa cum par să se deplaseze în clip, la o primă privire, ci cu spatele. Viteza de deplasare este foarte mică. Acestea se îndepărtează treptat, iar cel care a fost personaj principal în numeroase filme de acțiune ajunge într-un șpagat perfect.

Cei care cred că așa ceva este imposibil au luat peste picior cascadoria. Deși au trecut șapte ani, mai sunt încă vloggeri care se amuză pe seama clipului.

Unul dintre ei este un rus care doar se sprijină pe portierele a două modele Lada, care se deplasează încet.

Folosind efecte speciale, un tânăr face șpagatul susținut de doi amici. La un moment dat, el nici nu mai are nevoie de susținere, pentru că… plutește!

Un pasionat de fitness chiar imită celebra scenă a lui van Damme reușind să facă șpagatul între două scutere.

Chiar și un copil poate să facă așa ceva. Este mesajul transmis în glumă de un trucaj. Filmul arată o fetiță făcând șpagatul între două cărucioare împinse de două mame.

Chuck Norris, cea mai tare replică la șpagatul lui van Damme

Cea mai tare replică la șpagatul lui van Damme a făcut-o Chuck Norris. Actorul care are reputația personajului invincibil și care a inspirat zeci de bancuri, a apărut într-un clip în care face șpagatul între două avioane. Mai mult, acesta susține un “brad” format din nu mai puțin de 11 bărbați. Clipul a fost prezentat în preajma Crăciunului, în 2013. (vezi GALERIA FOTO)

“Este un trucaj!”, au reacționat cei care au văzut parodia lui Chuck Norris. “Toată lumea știe că Chuck nu are nevoie de avioane ca să poată zbura!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide