Cum au fost create pas cu pas noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway? Imagini din culise

Autor: Promotor 01 oct. 2020 Știri auto

Au apărut imagini din culisele dezvoltării noilor Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Cum au venit pe lume cele trei?

GALERIE FOTO

Montajul cu o durată de peste 11 minute începe cu designerul de interior care conturează bordul modelelor.

Apoi unul dintre specialiștii care au lucrat la imaginea exterioară își plimbă mâna sigură pe display-ul pe care apar farurile și stopurile noi, cu semnătură luminoasă în forma literei “Y”. Imaginile sunt redate apoi pe ecrane mari și dezbătute. Odată ce designul a primit undă verde, prototipul a fost construit. Specialiștii au discutat modalități de a-l îmbunătăți.

Nicio linie nu apare la întâmplare. Niciun contur nu este desenat fără a fi dezbătut în prealabil.

Cele trei modele au fost desenate și dezvoltate de Renault Design Center de la București în colaborare cu Tehnocentre din Guyancourt, Franța, nu departe de Paris.

Noile Dacia Logan Sandero si Sandero Stepway (13)

GALERIE FOTO

În filmare, se poate observa cum au fost create și accentele colorate aflate la interiorul noii Dacia Sandero Stepway. Acestea se asortează cu nuanța exterioară Orange Atacama, disponibilă deja în gama Duster și în gama Renault Captur. Accentele portocalii apar la ventilațiile din bord și aduc un aer fresh noului model și sunt un indiciu că interiorul noilor Sandero și Sandero Stepway va fi unul personalizabil.

Specialiștii discută pe marginea unui mulajul tridimensional, care poate fi observat din orice unghi. Până și capacul rezervorului de combustibil este subiect de dezbatere în ședințele organizate periodic.

Grupul Renault a desfășurat și simulări de impact. Testele interne vor ajuta noile Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway să obțină punctaje cât mai bune la testele Euro NCAP (vezi GALERIE FOTO).

O nouă culoare exterioară în gama Dacia Logan?

Apare în imagini o Dacia Logan într-o culoare exterioară nouă. Este vorba despre un turcoaz foarte tineresc, care face mașina să arate spectaculos (vezi GALERIA FOTO).

Și argintiul care îmbracă sedanul românesc în versiune de lansare este o nuanță nouă. Vom afla mai multe odată cu apariția modelului în configuratorul Dacia.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=FzcQUVwapBI

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide