Pasionaţii de Alfa Romeo din România s-au întâlnit pe Transfăgărăşan la a zecea ediţie AlfaFest

Autor: Iulian Dnistran 18 iun. 2015 Știri auto

Ediţia cu numărul zece a festivalului anual organizat de clubul pasionaţilor de Alfa Romeo din România, AlfaFest 2015, s-a desfăşurat la Sibiu, unde s-au adunat peste 100 reprezentante ale mărcii auto italiene şi peste 200 de pasionaţi din România, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Polonia, Germania şi Belgia.

De acolo, 85 de automobile Alfa Romeo au format o coloană de peste un kilometru, urcând până la Bâlea Lac pe celebrul Transfăgărăşan, în pauza evenimentului Extreme Drift & Rally Challenge ce s-a petrecut în weekendul trecut.

Totodată, frumuseţile italiene pe patru roţi au făcut concurenţă bijuteriilor arhitectonice ale oraşului Sibiu în ziua de duminică în Piaţa Gării din Sibiu, unde trecătorii au putut admira, vreme de câteva ore, un superb Spider produs în anii ’70, precum şi modele mai recente ca MiTO şi Giulietta.

AlfaClub România este, de zece ani, locul de întâlnire al pasionaţilor de Alfa Romeo din ţara noastră. Forumul clubului are în jur de 7.000 de membri, iar cele peste 8.000 de subiecte discutate cuprind toate informaţiile de care ar putea avea nevoie vreodată un posesor de Alfa Romeo.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide