Păţania unor tineri care au întins un fir peste un drum naţional. Reacţia unui şofer – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 21 oct. 2019 Știri auto
Păţania unor tineri care au întins un fir peste un drum naţional. Reacţia unui şofer – VIDEO

Poliţiştii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri care au întins un fir peste un drum naţional din judeţ, după ce un şofer i-a filmat, avertizând că sunt puşi în pericol motocicliştii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tinerii nu au fost, încă, identificaţi. „Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificaţi”, a spus Prodan.

Verificările poliţiştilor au loc după ce un şofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din maşină în care se văd mai mulţi tineri care întind un fir peste DN 74 între Şard şi Ampoiţa.  „Nişte cretini pe drumul acela drept spre Ampoiţa de-a firul întins peste şosea. (…) Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate   întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide