Patru români, printre care doi copii, au fost uciși într-un accident în Italia – VIDEO

Autor: ProMotor 06 iun. 2020 Știri auto

Patru români, printre care un bebeluș și o fetiță de 10 ani, au fost uciși într-un accident produs vineri seara în Italia, în zona Badia al Pino, din provincia Arezzo.

Intră în Galeria FOTO

Potrivit Gândul, cei doi copii se aflau împreună cu bunicii și alte patru persoane într-un minivan marca Volkswagen Sharan, călătorind dinspre Slovenia spre Napoli, când mașina lor a părăsit banda și a lovit un TIR parcat pe partea dreaptă a autostrăzii.

Anchetatorii relatează că atât martorii, cât și imaginile înregistrate de camerele video de pe autostradă indicau cum mașina condusă de tatăl român se ducea spre dreapta și apoi a lovit partea din spate a unui TIR parcat într-o zonă de repaus de pe autostradă. Toți pasagerii din mașină au fost aruncați în exterior, pe asfalt, iar mașina a fost complet distrusă.

În urma impactului violent, cei doi copii și bunicii lor au murit pe loc. Alte șapte persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la spitalele din apropiere. Doi dintre pacienți au fost duși cu elicopterelor medicale, starea lor fiind extrem de gravă.

Tânărul tată al copiilor, în vârstă de numai 30 de ani, a scăpat nevătămat fizic din această tragedie, dar la nivel psihic a suferit răni care îi vor provoca dureri toată viața. Din primele informații oferite presei de către anchetatori reiese că la baza accidentului a stat oboseala.

Ce s-a întâmplat cu cel care conducea mașina în care au murit patru români într-un accident în Italia?

Martorii spun că bărbatul era distrus psihic după accident. Umbla printre corpurile neînsuflețite ale copiilor și părinților săi și era distrus de durere. Polițiștii sosiți la fața locului l-au abordat cu calm și l-au condus la secția de poliție. Odată ajuns acolo, după ce s-a constatat dinamica accidentului, a fost pus sub arest. Acuzația este de „crimă rutieră multiplă”, mai scrie Gândul.

Potrivit unui studiu, șoferii tineri sunt mai afectaţi de oboseala la volan şi riscă să producă mai multe accidente din acest motiv decât şoferii mai în vârstă. Este greu de crezut, dar rezultatele studiilor nu lasă loc de interpretare. Un alt tânăr a murit în urmă cu șapte luni într-un accident rutier în Italia, foarte mediatizat la vremea respectivă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide