Patru români şi-au pierdut viaţa în Germania. Mașina în care se aflau a fost strivită între două TIR-uri – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 luni Știri

Un accident a avut loc vineri, pe Autostrada A44, la Wünnenberg, Germania. În urma acestuia patru români şi-au pierdut viaţa după ce microbuzul în care se aflau a fost strivit între două autotrenuri. În ambuteiajul creat au mai fost rănite alte zece persoane.

Şoferul TIR-ului ce a provocat tragedia, şi care ar fi tot român, a observat prea târziu ambuteiajul creat în faţa sa din cauza unei maşini care s-a stricat pe autostradă şi nu a mai avut timp să frâneze, informează Observatornews.ro, citat de Adevarul.ro.

Mașina a fost prinsă între două autotrenuri

În urma impactului extrem de violent, microbuzul, un Opel Vivaro de tip 8+1 cu numere de înmatriculare româneşti şi în care se aflau cinci români a fost spulberat din spate şi împins în TIR-ul din faţă.

Unul dintre şoferii de camion a fost şi el rănit şi transportat la spital cu un elicopter. Presa germană scrie că un alt TIR înmatriculat în Cehia, dar şi un autoturism BMW înmatriculat în Germania au fost implicate în ambuteiaj, în total fiind rănite zece persoane, printre care şi un pompier care a intervenit la faţa locului. Autostrada a fost închisă timp de mai multe ore.

Patru români şi-au pierdut viaţa în Germania. Mașina în care se aflau a fost strivită între două TIR-uri - FOTO
Patru români şi-au pierdut viaţa în Germania. Mașina în care se aflau a fost strivită între două TIR-uri – FOTO
Tags:

Sursa foto: wa.de


Comentarii
Inchide