Patru tineri s-au prăbuşit cu maşina pe Transfăgărăşan de la o înălţime de 40 de metri – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 07 oct. 2019 Știri auto
Patru tineri s-au prăbuşit cu maşina pe Transfăgărăşan de la o înălţime de 40 de metri – VIDEO

O maşină în care se aflau patru tineri s-a prăbuşit, pe Transfăgărăşan, de la o înălţime de 40 de metri, de pe un tronson pe altul al drumului, într-o curbă, după ce s-a rostogolit de câteva ori. Tinerii au avut noroc şi au scăpat doar cu răni uşoare. Aceştia au ieşit singuri din autoturism.

Salvamontiştii din Argeş au intervenit, duminică, la un accident pe Transfăgărăşan, produs la km 115, într-o curbă „ac de păr”, unde o maşină în care se aflau patru tineri a ieşit de pe drum şi s-a prăbuşit de la o înălţime de aproximativ 40 de metri, de pe un tronson pe altul. Accidentul a fost observat şi anunţat la 112 de către un participant la trafic.

„În maşină se aflau patru tineri cu vârste între 23 şi 25 de ani, din Teleorman, care coborau dinspre Bâlea spre Curtea de Argeş, iar la km 115 unde este o curbă în ac de păr, probabil din cauza neadaptării vitezei la drumul care este şi un pic îngheţat, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a prăbuşit până pe celălalt tronson al Transfăgărăşanului. S-au răsturnat de câteva ori, nu au fost răniţi grav, au ieşit singuri din maşină”, a declarat Cristian Toma de la Salvamont Argeş pentru Mediafax.

Potrivit acestuia, tinerii au fost preluaţi de ambulanţa SMURD de la Baza Salvamont Argeş şi de două ambulanţe venite de la Curtea de Argeş şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii   medicale.

Vă reamintim că Transfăgărăşanul este acoperit cu zăpadă în acest moment, iar şoferii care circulă în zonă sunt obligaţi să aibă maşină dotată cu anvelope de iarnă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide