Un pensionar a uitat unde a parcat. Unde și-a găsit mașina o lună mai târziu?

Autor: David Andrei 25 mart. 2021 Știri auto

Un pensionar a uitat unde și-a parcat mașina, un Audi A3 Sportback. A găsit-o o lună mai târziu, după ce a cerut ajutorul poliției și al comunității din orașul german în care trăiește.

GALERIE FOTO

Aventura a început pe 18 februarie, când soția domnului care și-a pierdut mașina a plecat la cumpărături. Autoturismul femeii s-a defectat, iar soțul, îngrijorat, a plecat în căutarea ei. La un moment dat, și-a dat seama că s-a rătăcit. Pentru că deja se întunecase, o doamnă l-a sfătuit pe bătrân să ia un taxi și să meargă acasă. Acolo îl aștepta deja soția.

A doua zi dimineață, scrie piataauto.md, șoferul pensionar a vrut să-și recupereze mașina. Dar a uitat complet unde o parcase. După o săptămână de gândire, el și soția au apelat la ajutorul poliției. Oamenii legii nu au reușit nici ei să localizeze autoturismul de culoare gri, înmatriculat în orașul Boblinger, cu o valoare estimată de aproximativ 30.000 de euro.

Mulți au presupus că hatchback-ul a luat drumul țărilor din estul Europei. Dar un șofer care văzuse mașina “dispărută” le-a indicat polițiștilor parcarea în care o observase. Indiciul a fost salvator. Mașina era neclintită de o lună, în parcarea în care o lăsase pensionarul uituc. Aceasta se afla în Gerlinger Waldiedlung, la aproximativ 20 de kilometri de orașul său de reședință.

Un bărbat din Frankfurt a uitat unde a parcat. Mașina a rămas nemișcată 20 de ani

Nu este nici pe departe primul caz în care un șofer uită unde și-a parcat mașina. În 2017, autoritățile din Frankfurt au identificat un Volkswagen Passat de care proprietarul uitase în urmă cu nu mai puțin de 20 de ani.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani a fost condus în parcarea unei clădiri în pragul demolării pentru a-și revedea mașina. Autoritățile au decis să o trimită la fiare vechi, considerând-o necorespunzătoare pentru a mai rula pe drumurile publice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide