Pentru nostalgici. O companie din Ucraina transformă orice modele în mașini sovietice

Autor: Elena Luchian 19 mart. 2020 Știri auto

O companie din Ucraina le aduce o bucurie nostalgicilor. Transformă orice modele în mașini sovietice de epocă. Cei care s-au săturat de automobilul lor se pot alege cu un GAZ, UAZ, o Volga, un Moskvich sau alte brand-uri sovietice celebre, care apar acum doar în garajele colecționarilor.

Intră în GALERIE FOTO

Compania Spec Auto Tuning are sediul la Kiev, în Ucraina, și este specializată pe conversii auto. Un exemplu în acest sens este un BMW Seria 7 E32 cu ampatament lung, fabricat la începutul anilor ’90, care a devenit acum un GAZ-12 ZIM. A fost comanda unui client american, care și-a dorit “ceva original”. Mașina arată acum ca una sovietică din anii ’70.

Maşinile din URSS. ISTORIA automobilelor produse în Uniunea Sovietică

Un BMW 645Ci din anii 2000 a fost transformat într-un roadster în stilul celor rusești din vremuri demult apuse. Ceea ce îl trădează însă, sunt jantele care încă poartă logo-ul BMW.

Compania de la Kiev a transformat și un Mercedes-Benz CL seria W215 construit de compania germană la începutul anilor 2000. Și acesta are încă jante cu steaua în trei colțuri, care îi trădează originile. Cei interesați să achiziționeze un model unic, ucrainenii vând această mașină cu 36.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Spec Auto TuningComentarii
Inchide