Percheziții în București la persoane bănuite că înmatriculau ilegal mașini

Autor: ProMotor 20 feb. 2020 Știri auto
Percheziții în București la persoane bănuite că înmatriculau ilegal mașini

Patru percheziții au avut loc în București și Ilfov la persoane bănuite că înmatriculau ilegal mașini. Se bănuiește că mai multe persoane au înmatriculat ilegal sute de mașini, între acestea fiind și două căutate de poliție în Franța și Germania. Anchetatorii investighează o situație neverosimilă, în care aproximativ 750 de mașini au fost înmatriculate de o singură persoană.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, poliţiştii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari fac 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi Ilfov la 4 persoane bănuite de mai multe infracţiuni, între care complicitate la fals intelectual privind înmatricularea provizorie în circulaţie a 31 de autovehicule.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2019-februarie 2020.

Din cercetări a reieşit că au fost înmatriculate provizoriu în circulaţie şi două maşini urmărite de autorităţile din Franţa şi Germania, a căror valoare se ridică la 150.000 de euro.

Autovehiculele au fost descoperite şi indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Se vor face cercetări şi pentru alte 750 de autovehicule înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din Bucureşti.

O femeie şi 3 bărbaţi urmează să fie audiaţi.

La descinderi participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shutterstock



Comentarii
Inchide