Peugeot dezvăluie noul 508 facelift: îmbunătățiri la interior și mici revizuiri la exterior

Autor: Adrian Somai 25 feb. 2023 Știri auto

Peugeot publică primele fotografii și informații oficiale cu noul 508 facelift, versiunea revizuită a modelului francez fiind așteptată cu entuziasm de mulți șoferi. Fără nici cea mai mică îndoială, 508 este unul dintre cele mai atractive modele de pe piața actuală, în special dacă excludem segmentul premium. Actualizarea pregătită de producătorul francez aduce mai multe schimbări atât la interior, cât și la nivel exterior. Noul 508 facelift va ajunge în reprezentanțele Peugeot începând cu luna iunie, potrivit Motor1.

Observăm în primul și primul rând niște faruri LED Matrix mai înguste și un design revizuit atât pentru grila frontală, cât și pentru luminile de zi. Dacă tot a venit vorba despre grila frontală, trebuie să spunem că noul 508 facelift dispune acum de cea mai nouă emblemă a brand-ului din Hexagon. În spate, emblema a dispărut și a fost înlocuită cu numele mărcii.

Noul logo Peugeot poate fi remarcat și la nivelul habitaclului, el fiind amplasat chiar pe volanul noului 508 facelift. Mai observăm, de asemenea, un nou selector pentru transmisie. În orice caz, Peugeot 508 facelift își păstrează alura cu care s-a făcut cunoscut și cu care reușește fără doar și poate să atragă multe priviri.

Noul Peugeot 508 facelift a primit un upgrade la nivel tehnologic

Francezii de la Peugeot au operat mai multe îmbunătățiri și la nivel tehnologic, display-ul central cu diagonală de 10 inci primind cu această ocazie un upgrade. Totodată, mai trebuie spus că acesta va suporta acum actualizări over the air. De asemenea, instrumentarul digital de bord este diferit acum, având câteva moduri noi de afișare a informațiilor.

La capitolul tehnic nu există modificări, spre dezamăgirea celor care se așteptau la niște surprize din partea celor de la Peugeot. Astfel, motorizările noi pe care le-au anunțat francezii pentru 3008 și 5008 nu ajung și la 508 facelift. Din oferta lui 508 facelift fac parte o unitate pe benzină de 1.2 litri, cu 130 de cai, respectiv o unitate diesel de 1.5 litri, capabilă să dezvolte tot 130 de cai. În plus, clienții mai au la dispoziție mai multe versiuni de motorizare plug-in hybrid, cu 180, 225 sau 360 CP.

Important de menționat, modificările pe care le-am menționat în rândurile anterioare se aplică atât versiunii sedan, cât și versiunii break 508 SW.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide