Peugeot prezintă un foodtruck realizat în colaborare cu Whirlpool

Autor: Mihai Morcovescu 10 dec. 2021 Știri auto

Peugeot anunță lansarea Whirpool Experience Tour, un concept promoțional inedit realizat în colaborare cu producătorul de electrocasnice. Este vorba despre un foodtruck realizat pe baza modelul comercial Expert.

Cele două branduri au apelat la expertiza studioului Peugeot Design Lab pentru a crea un foodtruck cu un design inspirat din universul bistrourilor și al gastronomiei. Vehiculul are la bază „utilitara” Expert a constructorului francez.

Parteneriat benefic ambelor părți

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Spațiul  vehiculului comercial a fost optimizat astfel încât partea laterală se deschide complet. Astfel, se face loc pentru două blaturi mari care se deschid spre exterior și crează o bucătărie, ideală din punct de vedere ergonomic.

Blatul și fronturile foodtruck-ului sunt realizate din ceramică albă fabricată în Italia. Suprafața acestora este antibacteriană, inodoră și ușor de curățat. Oțelul inoxidabil șlefuit este asociat cu ecrane și suprafețe tactile.

Bucătarul are la dispoziție o chiuvetă și o plită amplasate la o înălțime ideală, precum și un spațiu de depozitare și două cuptoare combi cu abur W6 și W7. Un adăpost integrat protejează unitatea în timpul demonstrațiilor culinare.

În spatele foodtruck-ului Peugeot se află un sistem multimedia cu un soundbar și un ecran de mari dimensiuni. Acestea sunt inspirate de conceptul „Le Bistrot du Lion” și difuzează tutoriale și explică funcțiile cuptoarelor.

Foodtruck-ul propune o caroserie în nuanță Gri Titanium, cu motive „tone sur tone”, ce amintește de universul aburului și reflectă estetica cuptoarelor premium Whirpool. Designul celor mai recente modele Peugeot combină curbele senzuale, marginile ascuțite și semnătura luminoasă cu cele trei gheare.

Modelele Peugeot 100% electrice (e-208, e-2008, e-Partner, e-Expert și e-Boxer) sau plug-in hybrid (308 sedan și SW, 3008, 508 sedan și SW) respectă standardele europene privind emisiile de CO2.

Sursa: Peugeot

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide