Peugeot țintește poziția de lider pe piața utilitarelor electrice

Autor: Mihai Morcovescu 21 nov. 2021 Știri auto

Peugeot se aliniază trendului electromobilității și pune la dispoziția clienților din întreaga Europă o gamă completă de utilitare 100% electrice.

Cu gama sa de autoutilitare cu zero emisii, care este una dintre primele de pe piață, marca franceză și-a propus să devină până anul viitor lider în ceea ce privește vânzările de autoutilitare ecologice în Europa.

Peugeot lansează utilitara e-Expert Hydrogen

Peugeot își propune să devină lider pe piața de utilitare

Odată cu sosirea în această toamnă a furgonetelor e-Partner și a furgoanelor electrice de mari dimensiuni e-Boxer, gama de autovehicule comerciale a celor de la Peugeot este acum complet electrificată. Aceste vehicule se alătură van-urilor e-Expert lansate anul trecut și premiate cu titlul „International Van of The Year 2021”.

Până la sfârșitul acestui an, Peugeot va livra 4.000 de autoutilitare electrice în toată Europa și a primit deja comenzi pentru 10.000 de vehicule cu emisii zero pentru anul care vine.

În același timp, pe lângă aceste vehicule 100% electrice despre care am amintit anterior, reprezentanții Peugeot au anunțat că vor lansa până la sfârșitul lui 2021 primul autovehicul comercial electric cu pile de combustie. Este vorba despre furgonul e-Expert Hydrogen (foto, sus), care beneficiază de una dintre cele mai avansate tehnologii în domeniul electrificării.

Pentru a-i face pe profesioniști și mai conștienți de oferta de vehicule electrice a mărcii și de beneficiile acesteia, Peugeot are în desfășurare o campanie de promovare dedicată, în toată Europa în care sunt implicate cele trei utilitare electrice: e-Partner, e-Expert și e-Boxer.

Campania internațională va purta noua semnătură „For the Day Ahead” a gamei de autoutilitare Peugeot Professional și se va baza pe spot-ul video de mai jos.

Sursa: Peugeot

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Peugeot


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide