Peugeot vine la Geneva cu conceptul 508 Sport Engineered. Va avea 3 motoare ce vor produce aproape 400 de CP – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 feb. 2019 Știri auto

Peugeot a dezvăluit câteva imagini cu conceptul 508 Sport Engineered. Vehiculul va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva şi ne va oferi o privire asupra viitorului maşinilor electrice produse de Peugeot.

Puterea conceptului vine de la motorul Peugeot PureTech 200, care este asociat cu un motor electric de 110 CP care trimite puterea pe roţile din faţă. Un al doilea motor electric, de această dată cu 200 CP, a fost apoi instalat pe puntea spate. Cuplul total este de 500 Nm, iar Peugeot declară că conceptul 508 Sport Engineered poate atinge viteza de 100 km / h în 4,3 secunde. Viteza maximă ca fi limitată mecanic la 250 km / h. Sedanul are de asemenea o baterie de 11,8 kWh care permite o funcţionare electrică de 50 km.

Pentru a-i completa performanţele sportive, Peugeot a coborât suspensia şi a lărgit linia frontală cu 24 mm, iar cea din spate cu 12 mm. De asemenea, sistemul de direcţie a fost îmbunătăţit şi au fost montate un set de anvelope Michelin Pilot Sport 4S.

În plus, Peugeot a modificat aspectul maşinii cu o nouă bara de protecţie frontală care încorporează o priză tipărită 3D pentru a direcţiona aerul în radiator şi spre difuzorul din spate. Conceptul este vopsit în culoarea ‘Selenium Gray’.

La interior există scaune noi acoperite cu piele şi Alcantara, un volan acoperit cu Alcantara şi detalii din fibră de carbon. Acoperişul şi stâlpii A sunt de asemenea acoperiţi cu Alcantara, iar finisaje „Kryptonite” se găseşte în jurul mânerelor uşii şi al tabloului de bord.

Producătorul francez nu a spus dacă modelul 508 Sport Engineering va ajunge pe linia de producţie.

VIDEO


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide