Pachet avantajos: avion Phenom 300E și un Porsche 911 Turbo S – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 09 nov. 2020 Știri auto

Producătorul auto german Porsche şi constructorul brazilian de avioane Embraer au anunţat un parteneriat inedit. Astfel, în cadrul acestei asocieri, clienții pot cumpăra la pachet un avion şi o maşină sport.

Cele două companii vor scoate împreună la vânzare un pachet de lux: un avion Phenom 300E ediţie limitată şi un Porsche 911 Turbo S, tot ediţie limitată.

Pachet avantajos: avion Phenom 300E ediţie limitată şi un Porsche 911 Turbo S

Cele două vehicule au fost construite asemănător: scaunele sunt identice, la fel şi tapiţeria. Numărul de înregistrare al avionului apare şi pe aripa maşinii, dar şi pe cheia de contact.

Doar zece pachete vor fi scoase la vânzare, iar preţul pleacă de la 10.9 milioane de dolari. Cumpărătorii vor primi şi un ceas din titan, construit de Porsche să semene cu carlinga Phenom 300E.

Ediția specială limitată la zece unități se adresează în primul rând clienților care acordă o importanță deosebită inovației și tehnologiei. În același timp, accentul pentru ambele produse este de a combina performanța cu utilizarea zilnică.

VIDEO

Vopsea în două tonuri și detalii elegante pentru Porsche 911

Cea mai recentă generație a modelului 911 Turbo S este mai puternică, mai dinamică și mai confortabilă ca niciodată. Este propulsat de un motor boxer de 3,8 litri, cu 478 kW (650 CP). Concept armonios, modelul îmbină perfect plăcerea de a conduce, cu dinamica și sportivitatea, atât în utilizarea de zi cu zi, precum și pe pista.

Pentru modelul Coupé produs ca parte a cooperării cu Embraer, Porsche a combinat pentru prima dată vopsea lucioasă și satinată: partea superioară a mașinii sport este finisată în Platinum Silver Metallic, în timp ce partea de jos este în Jet Grey Metallic.

Intră în Galeria Foto

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche



Comentarii
Inchide