După ce a picat examenul auto, un ieșean l-a amenințat cu moartea pe poliţist

Autor: Marius Vișan acum 9 luni Știri auto
După ce a picat examenul auto, un ieșean l-a amenințat cu moartea pe poliţist

După ce a aflat că a picat examenul auto, un ieșean a început să țipe și să-l amenințe cu moarte pe polițistul care în examina.

Un ieșean care a picat examenul auto s-a supărat şi a sărit la bătaie la polițist. Agentul care îl examina a apăsat pedala de frână, apoi, candidatul a început un scandal monstru. Intervenția martorilor a făcut ca lucrurile să nu degenereze, iar bărbatul să scape în final cu o amendă penală.

Totul s-a petrecut în iunie 2018, atunci când agentul polițistul a început examinarea practică a ieșeanului recalcitrant.

Intrați în trafic, candidatul nu a respectat un indicator ”Cedează trecerea”, intrând într-o intersecție fără a acorda prioritate. Polițistul a apăsat pedala de frână și i-a cerut să tragă imediat pe dreapta.

Elevul a sărit la bătaie, nemulțumit că poliţistul l-a picat la examenul auto

După ce mașina s-a oprit și au coborât, polițistul i-a adus la cunoștinţă că tocmai a căzut examenul. Din acest motiv tânărul și-a pierdut cumpătul și a sărit la bătaie. Polițistul s-a ferit pentru a nu fi lovit, iar conflictul a fost stins chiar de către șoferul căruia candidatul nu-i acordase prioritate în intersecție, care s-a interpus între polițist și agresor, notează Ziarul de Iași.

Acum, la câțiva ani distanță, judecătorii l-au condamnat pe bărbatul agresor la o amendă penală de 6.000 de lei sau 200 de zile de închisoare în cazul neplății.

Sentinţa nu este definitivă, cazul intrând pe rolul Curții de Apel Iași.

 

 


Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide