După ce a picat examenul auto, un ieșean l-a amenințat cu moartea pe poliţist

Autor: Marius Vișan 29 sept. 2021 Știri auto
După ce a picat examenul auto, un ieșean l-a amenințat cu moartea pe poliţist

După ce a aflat că a picat examenul auto, un ieșean a început să țipe și să-l amenințe cu moarte pe polițistul care în examina.

Un ieșean care a picat examenul auto s-a supărat şi a sărit la bătaie la polițist. Agentul care îl examina a apăsat pedala de frână, apoi, candidatul a început un scandal monstru. Intervenția martorilor a făcut ca lucrurile să nu degenereze, iar bărbatul să scape în final cu o amendă penală.

Totul s-a petrecut în iunie 2018, atunci când agentul polițistul a început examinarea practică a ieșeanului recalcitrant.

Intrați în trafic, candidatul nu a respectat un indicator ”Cedează trecerea”, intrând într-o intersecție fără a acorda prioritate. Polițistul a apăsat pedala de frână și i-a cerut să tragă imediat pe dreapta.

Elevul a sărit la bătaie, nemulțumit că poliţistul l-a picat la examenul auto

După ce mașina s-a oprit și au coborât, polițistul i-a adus la cunoștinţă că tocmai a căzut examenul. Din acest motiv tânărul și-a pierdut cumpătul și a sărit la bătaie. Polițistul s-a ferit pentru a nu fi lovit, iar conflictul a fost stins chiar de către șoferul căruia candidatul nu-i acordase prioritate în intersecție, care s-a interpus între polițist și agresor, notează Ziarul de Iași.

Acum, la câțiva ani distanță, judecătorii l-au condamnat pe bărbatul agresor la o amendă penală de 6.000 de lei sau 200 de zile de închisoare în cazul neplății.

Sentinţa nu este definitivă, cazul intrând pe rolul Curții de Apel Iași.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide