Pictorul Adrian Mitu creează un proiect dedicat BMW M1 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2018 Știri auto

Pictorul român Adrian Mitu este cunoscut pentru proiectele sale inspirate de istoria BMW Motorsport. Cel mai nou dintre ele este instalaţia de artă „Blue One”, dedicată legendarului model BMW M1. Aceasta fost prezentată de BMW Car Club of America la Hilton Head Concours, în Statele Unite, şi se potriveşte cu cea de-a 40-a aniversare a celebrului supercar. 

Instalaţia de artă spune povestea unuia dintre cele mai emblematice modele BMW, de la etapele iniţiale de dezvoltare, sub îndrumarea lui Paul Bracq pentru conceptul BMW Turbo şi apoi a lui Giorgetto Giugiaro, până la perioada competiţională, inclusiv faimosul proiect BMW ProCar.

Lucrarea de artă cuprinde 25 de picturi mari, care funcţionează ca un story board, ca o scenă, cu eroi şi momente legendare din istoria modelului, toate reunite într-o compoziţie foarte puternică. 18 picturi sunt reunite într-un perete de fundal curbat, în timp ce şapte picturi, poziţionate în faţă, sunt combinate într-o suprafaţă plană. 

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide